Bahan- bahan: |
400 gram biskut marry (dipatah patah berukuran sederhana besar) |
250 gram mentega |
4 biji telur |
1/2 cawan gula pasir |
1 cawan susu pekat |
1 cawan milo |
1/2 cawan koko |
1/2 cawan air suam |
Cara menyediakan: |
1 Masukkan semua adunan lain (kecuali biskut marry) ke dalam periuk. Kacau rata datas api sederhana. |
2 Kacau sehingga adunan nampak agak likat tetapi jangan sampai terlampau kering. Masukkan biskut meri. Gaul rata. |
3 Padamkan api. Padat-padatkan adunan ke dalam bekas. |
4 Biarkan sejuk atau sehingga keesokan harinya baru dikeluarkan dari bekas. |
Isnin, 29 November 2010
Kek Batik
Langgan:
Catat Ulasan (Atom)
Tiada ulasan:
Catat Ulasan